Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Maj.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozbergu pol pozicija u Monte Karlu

Vozač Mercedesa Nijemac Niko Rozberg startovaće sa pol pozicije na sutrašnjoj trci za Veliku nagradu Monaka. Rozberg je do treće uzatopne pol pozicije ove sezone došao, pošto je zabilježio najbrže vrijeme na stazi u Monte Karlu 1:13.876 minuta. On je trijumfovao ispred timskog kolege Luisa Hamiltona (1:13.967) i aktuelnog šampiona Sebastijana Fetela (1:13.980). Iza Fetela startovaće još jedan vozač Red Bula Mark Veber, a zatim slijede Kimi Raikonen iz Lotusa, Fernando Alonso iz Ferarija i Serhio Perez iz Meklarena. Vozač Ferarija Felipe Masa nije učestvovao u kvalifikacijama i trku u kneževini počeće sa začelja, jer je na Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/ostalo/rozbergu-pol-pozicija-u-monte-karlu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Alonso: Ferari će teško do pobede u Monaku

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013

Španac u sutrašnjoj trci za VN Monaka startuje kao šesti, dok je njegov klupski kolega Felipe Masa zbog udesa na treningu morao da propusti kvalifikacije...Zabrinuti: Fernando Alonso i Felipe Masa  ..Ferrari je na slobodnim treninzima imao dobar tempo, pa se očekivalo da će se Alonso i Masa boriti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.