Raikonen i Fetel zajedno u Ferariju

Izvor: Autoportal.rs, 18.Okt.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raikonen i Fetel zajedno u Ferariju

Iskusni Finac je u italijanski tim došao, ili bolje reći vratio se, na početku ove sezone kako bi bio provereni i pouzdani drugi vozač. Ali stvari se ne odvijaju baš najbolje po njega. Međutim, čini se da će nekadašnji svetski šampion dobiti još jednu, odnosno dve šanse.

Kimi Raikonen nije imao povratak iz snova ove sezone u Ferariju. Teško se prilagodio na novi bolid i nova pravila i tek je u par navrata izgledao kao stari "ledeni Finac". Pričalo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << dosta o njegovom (ne)ostanku u Ferariju posle najavljenog dolaska Sebastijana Fetela.

Međutim tridesetpetogodišnji Raikonen tvrdi da ima ugovor do kraja sezone i da će najverovatnije ostati još jednu. Od ranije je poznato da su on i Fetel dobri prijatelji i van staze pa bi ovo partnerstvo moglo da funkcioniše.

"Imam važeći ugovor i za narednu sezonu a vrlo verovatno i za sezonu nakon sledeće. Želim da ostvarim još nešto u životu pored Formule 1. Sva je prilika da ću karijeru završiti u Ferariju," rekao je Finac.

Raikonen je još jednom ponovio da njegova strast za trkanjem nije isčezla i da se raduje saradnji sa Fetelom kojeg je opisao kao "jedinog momka u F1 kog može nazvati svojim prijateljem".

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.