PONOVO ZAJEDNO: Mimi Oro i Atina Ferari u provodu!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO ZAJEDNO: Mimi Oro i Atina Ferari u provodu!

Atina Ferari nakon izlaska iz Parova često je na svom Fejsbuk profilu spominjala Mimi Oro koja joj najviše nedostajala od svih ukućana u luksuznoj vili.

Sada, kada je i Mimi napustila rijaliti, Atina je sa oduševljenjem sačekala drugaricu i odvela je u izlazak. Igračica i starleta su se provodile do ranih jutarnjih časova po beogradskim klubovima, sumiraju utiske u rijalitiju koji ulazi u svoju finalnu fazu.

(Puls)
Pogledaj vesti o: Ferrari,   Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Gde je Mimi Oro otišla po izlasku iz Parova?

Izvor: Poznati.info, 23.Jun.2015

Mimi Oro sinoć se po izlasku iz Parova videla sa Atinom Ferari koja ju je nakon izlaska iz Parova često spominjala na Fejsbuk profilu kao osobu koja joj najviše nedostaje od svih ukućana u luksuznoj vili...Sada, kada je i Mimi napustila rijaliti, Atina je sa oduševljenjem sačekala drugaricu i odvela...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.