Gde je Mimi Oro otišla po izlasku iz Parova?

Izvor: Poznati.info, 23.Jun.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je Mimi Oro otišla po izlasku iz Parova?

Mimi Oro sinoć se po izlasku iz Parova videla sa Atinom Ferari koja ju je nakon izlaska iz Parova često spominjala na Fejsbuk profilu kao osobu koja joj najviše nedostaje od svih ukućana u luksuznoj vili.

Sada, kada je i Mimi napustila rijaliti, Atina je sa oduševljenjem sačekala drugaricu i odvela je u izlazak. Igračica i starleta su se provodile do ranih jutarnjih časova po beogradskim klubovima, sumiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << utiske u rijalitiju koji ulazi u svoju finalnu fazu. Mimi se cele večeri nije odvajala od svog telefona, jer se isti usijao po njenom izlasku.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.