Obučava se da vozi u Ferrariju

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obučava se da vozi u Ferrariju

Prolaznici u Londonu ovih dana su mogli na ulicama da vide jedan neobičan prizor - tinejdžera koji se obučava da vozi u Ferrariju.

Sportski Ferrari 458 Italia crvene boje imao je uredno istaknutu tablu za obuku vozača "L", a dečakov instruktor vožnje bio je njegov otac, navode britanski mediji.

Izuzetno brz i luksuzno opremljen sportski automobil, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan od poslednjih modela Ferrarija, privukao je pažnju prolaznika od kojih su ga neki i snimili svojim mobilnim telefonom.

"Superautomobili u Londonu su svakodnevna pojava, ali nikad do sada nisam video jedan sa tablom L", kazao je jedan od radoznalih sugrađana.



Automobil Ferrari 458 Italia može da razvije brzinu od 325 km/h i od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,4 sekunde.

Ukoliko bi polaznik obuke želeo da osigura automobil, morao bi da plati više od 30.000 funti (33.000 evra).

Slovenački tjuning za Ferrari 458

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ferrari za obuku vozača!

Izvor: MojAuto, 04.Jul.2011

  Kada vidite nekog klinca za upravljačem nekog besnog automobila pomislite lako je njmu, sigurno mu je tata kupio. U većini slučajeva je tako, ali ovih dana nam iz Londona dolazi jedna zanimljiva vest. Naime, prolaznici su bili u prilici jedan nesvakidašnji prizor - tinejdžera koji uči vožnju...

Nastavak na MojAuto...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.