Ništa od veselja, oženio se pa slupao „ferari“ od 300.000 evra

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Apr.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od veselja, oženio se pa slupao „ferari“ od 300.000 evra

Automobil „ferari 458“ završio je u zidu kuće u naselju Barnli, kada je mladoženja Usman Ali ušao kod svog prijatelja poslije svadbenog veselja. Noga mu je skliznula i stala na papučicu za gas pa je izgubio kontrolu i udario u kuću svog prijatelja. {youtube}x_OJrvATB8E{/youtube} Srećom, mladić se izvukao iz nesreće nepovrijeđen, ali mu je novčanik nije ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << baš čitav, pošto će popravka, prema prvim procjenama, koštati 25.000 evra, a ostaće i bez depozita od 6.500 evra koje je ostavio kada ga je iznajmio, prenosi RTS. Usman nije bogat, a novac zarađuje u očevoj auto-radionici.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Pobegla mu noga: Mladoženja slupao iznajmljeni Ferari vredan 285 hiljada dolara

Izvor: B92, 19.Apr.2016

Usman Ali, dvadesetpetogodišnjak koji je u subotu stupio u brak s voljenom mu devojkom Sakinom Parven, samo dan kasnije je nehotice slupao skupoceni Ferrari 458 Spider vredan otprilike 285 hiljada dolara...Ali je u nedelju krenuo da nastavi slavlje kod prijatelja, međutim tek što se približio njegovoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.