NISKE STRASTI, UŽIVO! Novinarka slučajno pokazala MEĐUNOŽJE! Sedam sekundi, MILIONI pregleda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 08:26

NISKE STRASTI, UŽIVO! Novinarka slučajno pokazala MEĐUNOŽJE! Sedam sekundi, MILIONI pregleda! (VIDEO)

Viralni hit.

Italijanska novinarka Paola Ferari postala je hit na društvenim mrežama kad se proširio snimak njenog izveštavanja sa jedne od utakmica Evropskog prvenstva.

Naime, 60-godišnja novinarka je, čini se, nesvesna da je snima kamera, prekrstila noge i na tren pokazala međunožje, slično kao Šeron Stoun u filmu "Niske strasti".

Inače, Ferari radi za italijansku televiziju RAI i vodi specijalni program povodom Evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstva, a nakon što je njen snimak postao viralan, javila se komentarom.

Paola Ferrari.

60 anni.

Guarda in camera, vede che è inquadrata

Apre e poi chiude le gambe.

Rai. Di tutto, di più. #EURO2020

pic.twitter.com/5siAWko96s

— Richi - Smoking Bianco 🇮🇹 (@musagete10) June 15, 2021

"Snimak je postao viralan i priča se više o tome nego o onom što se događa na terenu. Dogodilo se, ništa strašno", rekla je.

Komentarisala je i poređenje sa Šeron Stoun.

"Ona je jedna od najseksipilnijih žena na svetu. Poređenja su malo preterana, jer Šeron Stoun u toj sceni nije nosila donji veš. Ja više volim da čuvam zdravlje i održavam higijenu", zaključila je.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.