Matirano beli Ferrari LaFerrari u prodajnom salonu u Saudijskoj Arabiji

Izvor: Moto.rs, 29.Dec.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matirano beli Ferrari LaFerrari u prodajnom salonu u Saudijskoj Arabiji

Car Seven Lounge, prodajni salon luksuznih automobila u Saudijskoj Arabiji ima jedan cilj a to je da postane salon sa najviše superautomobila na svetu. Ovaj cilj im je na dohvat ruke obzirom da se u njihovom salonu odnedavno nalazi i matirano beli Ferari LaFerrari.

Ovaj model poseduje unikatnu belu matiranu boju, crne točkove i delove od ugljeničnih vlakana. On se pridružuje širokom opsegu drugih modela kao što su nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Bugatti Veyron modela,. nekoliko Lamborghinija, jedna Ferrari Enzo, jedna Koenigsegg model, Maserati MC12 i mnogi drugi. Ovaj model je specijalno izrađen od strane Tailor Made odeljenja kompanije Ferrari obzirom da poseduje nestandardnu belu kožu.

foto © motorward.com
Pogledaj vesti o: Maserati

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.