Imam sve informacije o stanju Mihaela Šimahera: Masa pričao o slavnom Nemcu, njegovom sinu, ali i Korin

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2020, 10:32

Imam sve informacije o stanju Mihaela Šimahera: Masa pričao o slavnom Nemcu, njegovom sinu, ali i Korin

Bivši vozač Ferarija i klupski kolega Mihaela Šumahera, Brazilac Filipe Masa tvrdi da je dobro upoznat sa stanjem u kojem se nalazi Nemac, ali ne želi da iznosi detalje Bivši vozač Ferarija i klupski kolega Mihaela Šumahera, Brazilac Filipe Masa tvrdi da je dobro upoznat sa stanjem u kojem se nalazi Nemac, ali ne želi da iznosi detalje. - Znam u kakvom je stanju! Imam sve informacije, jer smo nas dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uvek bili bliski -rekao je Masa za "Foks Sport" i dodao: Mihael Šumaher je 2013. godine na skijanju u fracuskim Alpima udario glavom u kamen. Kaciga mu je spasila život, ali je teško povređen u ovoj nesreći. Posle dve operacije i indukovane kome, prebačen je u svoj dom gde ima svu negu. Njegova porodica svih ovih godina ne daje informacije o Šumaherovom stanju. - Sa njegovom suprugom Korinom se nisam često družio, jer nije dolazila na trke. Ova situacija nije nimalo laka i moramo da poštujemo porodicu. Ne žele da iznose stvari u javnost i ko sam ja da to uradim? Sanjam ga svaki dan i molim se za njega da mu bude bolje i da se ponovo vrati na stazu kako bi bio podrška sinu, rekao je Felipe Masa.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZVUČI NESTVARNO Šumaherov kolega zna u kakvom je Mihael stanju: Verujem da će se VRATITI na stazu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Maj.2020

Brazilski vozač Formule 1 Filipe Masa veruje da će njegov prijatelj Mihael Šumaher koji je stradao pred kraj 2013 godine na skijanju, od kada se o njegovom stanju vrlo malo zna, uspeti da se vrati na stazu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.