Imam sve informacije o stanju Mihaela Šumahera: Masa pričao o slavnom Nemcu, njegovom sinu, ali i Korin

Novosti online/V.N.

24. 05. 2020. u 09:15

Bivši vozač Ferarija i klupski kolega Mihaela Šumahera, Brazilac Filipe Masa tvrdi da je dobro upoznat sa stanjem u kojem se nalazi Nemac, ali ne želi da iznosi detalje

Имам све информације о стању Михаела Шумахера: Маса причао о славном Немцу, његовом сину, али и Корин

SLAVNI brazilski vozač Formule 1 Felipe Masa uzburkao je svetsku javnost izjavom da zna u kakvom je stanju Mihael Šumaher, sedmostruki prvak Formule 1, koji je 29. decembra 2013. doživeo teško povredu na skijanju u francuskim Alpima.


Legendarni Nemac je pao i udario glavom u kamen, kaciga mu je spasla život, i od tada se nalazi na kućnom lečenju.


- Znam u kakvom je stanju Šumaher! Imam sve informacije, jer sam s njim uvek bio posebno blizak, iako ne i sa njegovom suprugom Korinom, koja nije imala običaj da dolazi na trke - rekao je Masa, ali je, ipak, ispoštovao želju porodice.


- Glavna stvar koju mogu da kažem o njegovom stanju je da je ono teško. Porodica ne voli javno da se govori o tome, pa ko sam onda ja da to uradim - rekao je 39-godišnji Brazilac, koji se 2017. penzionisao, ali se i dalje teško nosi sa nesrećom koju je doživeo njegov dugogodišnji klupski kolega iz Ferarija. - Svaku noć ga sanjam, molim se da mu bude bolje. Želeo bih da se vrati na stazu i bude podrška svom sinu. Voleo bih da se to dogodi jednog dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

S4

25.05.2020. 11:18

od kako sumi ne vozi ja sam mozda pogledao 2-3 puta po pola trke i to mi je bilo dosadno.