Hamilton trijumfovao u Montealu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2017, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton trijumfovao u Montealu

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je u trci za Veliku nagradu Kanade u Montrealu u šampionatu Formule 1.

Britanac je na stazi "Žil Vilnev" došao do 56. trijumfa u karijeri, a trećeg ove sezone.

Hamilton je slavio ispred timskog kolege Valterija Botasa, treći je završio vozač Red Bula Danijel Rikardo, a četvrti lider u generalnom plasmanu Sebastijan Fetel iz Ferarija.

Peto i šesto mesto zauzeo je tandem Fors Indije Serhio Perez i Esteban >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Okon, sedmo Kimi Raikonen (Ferari)...

Fetel sada ima 12 bodova više od Hamiltona u generalnom plasmanu, uoči trke za Veliku nagradu Azerbejdžana u Bakuu 25. juna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mercedes pokorio Montreal, Fetel bez podijuma

Izvor: B92, 11.Jun.2017

Vozač Mercedesa Luis Hamilton trijumfovao je u sedmoj trci sezone Formule 1, na Velikoj nagradi Kanade u Montrealu...Britanac je iskoristio haos na početku trke i lagano vodio od starta do kraja na stazi "Žil Vilnev"...Nekoliko sudara i maler Maksa Ferstapena je iskoristio i drugi vozač Mercedesa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.