Furiozan finiš Fiorentine u Ferari

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Furiozan finiš Fiorentine u Ferari

Serija A se nastavila danas, Fiorentina je stigla do sva tri boda na gostovanju SPAL-u.

Pobeda Fiorentine u Fereri nad domaćinom, SPAL je imao očajnu završnicu utakmice za ubedljiv poraz i brige pred nastavak prvenstva - 1:4 (1:1).

SPAL je stigao do prednosti u 36. minutu nakon lošeg dodavanja u odbrani Fiorentine, akcija je tekla po desnoj strani, lopta je na kraju došla do Petanje koji postiže gol za 1:0.

Ipak, Fiorentina je do kraja poluvremena uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se vrati u život, Fernandeš je uspeo da sjajnim šutem izjednači na 1:1.

U nastavku bolja Fiorentina, postigli su još tri gola i naneli težak poraz domaćinu.

Prvo je Vereto iz penala u 79. minutu doneo prednost Fiorentini, da bi Simeone u 81. i Žerson u 88. minutu stavili tačku na ovu utakmicu.

Gosti su ovom pobedom ostali u konkurenciji za Evropu, dok je SPAL u ne tako dobroj situaciji, oni su trenutno 15. sa samo 22 boda.

Nikola Milenković je odigrao svih 90 minuta za Fiorentinu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Istorijski, SPAL poveo 2:1, nakon VAR tehnologije gol je poništen i penal je dosuđen za - Fiorentinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2019

Potpuno neverovatan razvoj situacije u Seriji A...Ovo će se prepričavati godinama kao primer...Federiko Kijeza je bio u napadu, oboren je u kaznenom prostoru, ali sudija nije dosudio penal. U nastavku, SPAL je krenuo u kontru, Valoti je postigao pogodak...Sudija Paireto je zatražio VAR, pogledao situaciju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.