Pjontek nastavio da teroriše golmane, velika pobeda Milana u Bergamu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2019, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjontek nastavio da ''teroriše'' golmane, velika pobeda Milana u Bergamu! (video)

Preokret ''Rosonera'' protiv Atalante, fenomenalni Kšištof Pjontek ključni čovek u trijumfu Milana!

U duelu direktnih rivala za četvrto mesto na tabeli Serije A i plasman u Ligu šampiona, ekipa Milana večeras je izašla kao pobednik. Tim Đenara Gatuza je u meču 24. kola slavio na gostovanju Atalanti u Bergamu sa 3:1 i pobegao na četiri boda razlike u odnosu na večerašnjeg rivala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Atalanta je u 33. minutu uspela da povede i činilo se tada da će tim iz Bergama nastaviti sa odličnim igrama i rezultatima. Akcija domaćih tekla je po desnoj strani, na kraju asistencija Iličića za Frojlera koji šutira po zemlji iz ''srca'' kaznenog prostora, Donaruma je imao na ruci tu loptu, ali je ona prešla gol liniju - 1:0.

Međutim, krajem prvog poluvremena počeo je Milanov furiozni preokret.

Bio je to poslednji napad ''Rosonera'' u prvih 45 minuta igre, Rodrigez je sa leve strane odlično centrirao, a Kšištof Pjontek je u kaznenom prostoru još bolje zahvatio tu loptu i poslao je u mrežu - 1:1.

Ovaj gol je dao mnogo više samopouzdanja ekipi Milana u nastavku meča, što je vrlo brzo došlo do punog izražaja.

Igrao se 55. minut meča, gosti su nadirali sa leve strane, a posle jednog izblokiranog centaršuta lopta se odbila do Čalhanoglua, koji je sa dvadesetak metara poslao projektil u mrežu golmana Beriše - 1:2!

Još se domaći nisu oporavili od ovog šoka, a šest minuta kasnije doživeli su još jedan - Čalhanoglu je odlično izveo korner sa leve strane, a najviši u skoku pred golom Atalante bio je sjajni Pjontek koji svojim drugim golom postavlja konačnih - 1:3!

Pjontek je tako iz dva ozbiljnija pokušaja na ovom meču postigao dva gola, rešio pitanje pobednika, nastavio impresivnu golgetersku seriju (17 golova ove sezone u Seriji A), a Gatuzo ga je izveo iz igre u 68. minutu kada je priliku dobio Kutrone.

Do kraja bez većih uzbuđenja, Milan je lakše nego što se očekivalo zadržao ovu prednost i na kraju zasluženo trijumfovao.

-

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pjontek opet junak Milana!

Izvor: Mondo, 16.Feb.2019

Nova sjajna partija poljskog napadača i preokret "rosonera" u Bergamu, za četvrto mesto na tabeli Serije A...Kšištof Pjontek je prije 20-ak dana stigao iz Đenove za sumu od tridesetak miliona evra i već je pokazao da vrijedi tih para i da će biti strašno pojačanje Milana!..Dvadesettrogodišnji...

Nastavak na Mondo...

Pjontek vodi Milan u Ligu šampiona, preokret "rosonera" u Bergamu

Izvor: B92, 17.Feb.2019, 00:09

Fudbaleri Milana savladali su ekipu Atalante na gostujućem terenu rezultatom 3:1 i učvrstili se na poziciji koja vodi u Ligu šampiona...Ekipa Milana nastavlja da igra u sjajnoj formi, pošto im je ovo četvrti trijumf u poslednjih šest utakmica...U subotu uveče su uspeli da savladaju ekipu Atalante,...

Nastavak na B92...

Milan slavio u Bergamu

Izvor: RTS, 17.Feb.2019

Milan je u gostima savladao Atalantu sa 3:1 (1:1) u meču 24. kola Serije A. Kaljari je slavio proitv Parme sa 2:1. . Milan sa sakupljenih 42 boda zauzima četvrtu poziciju na tabeli dok je Atalanta peta sa 38 bodova. Kaljari...

Nastavak na RTS...

Kasno Jović na Valdštadion stiže, Ajntraht propustio voz za Ligu šampiona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2019

Ajntraht je propustio veliku šansu da uhvati korak u trci za četvrto mesto ispustivši pobedu na svom terenu protiv trećeplasirane Borusije iz Menhengladbaha. Na ivici poraza bio je gostujući tim sve do 82. minuta, ali je švajcaraski reprezentativac Denis Zakarija sjajnim individualnim potezom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.