Formula 1 ostaje bez Ferarija?

Izvor: AutoBlog, 28.Jun.2013, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formula 1 ostaje bez Ferarija?

Informacija koja se pojavila u medijima da bi Velika nagrada Italije odnosno trka u Monci mogla da bude izbačena iz kalendara Formule 1 izazvala je burne reakcije na „čizmi“. „Ekleston misli da je gospodar sveta. Takvu odluku ne sme da donese bez konsultacija sa publikom. Ukoliko se ipak usudi da izbaci Moncu iz kalendara mislim da je jedina ispravna odluka da se Ferari povuče iz Formule 1″ – poručio je Roberto Maroni, predsednik Lombardije. Italijani nude svaku vrstu dogovora i pomoći i otvoreni su za bilo kakvu soluciju, ali ne žele da ostanu bez trke Formule 1 na legendarnoj Monci. Preuzeto sa: Hotsport.rs...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Eklston izazvao bes u Italiji zbog Monce

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2013, 13:18

Najava da bi VN Italije u Monci mogla uskoro da bude izbačena iz kalendara Formule 1 izazvala je oštru reakciju koja na adresu Bernija Eklstona stiže iz Ferarija.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.