Ferrari kolekcija “Fiwe točkova” tunerske kuće Wheelsandmore

Izvor: Autorepublika.rs, 30.Sep.2014, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferrari kolekcija “Fiwe točkova” tunerske kuće Wheelsandmore

Poznati nemački tuner Wheelsandmore je osvežio svoju ponudu Fiwe programom točkova za Ferrari F12, FF i California.

Sem novog seta Fiwe točkova od 21 i 22 inča, Wheelsandmore je za Ferrari F12 pripremio i novi izduvni sistem i reprogramiranu ECU jedinicu pa automobil sada raspolaže sa 785KS i 729 Nm.

I Ferrari FF je dobio točkove od 21 i 22 inča, ovde u crno-beloj kombinaciji i sa crvenim centrom, u skladu sa crvenim kočionim kleštima i bojom samog automobila. U paketu su i novi sportski izduvni sistem i motor pojačan na 690KS i 712 Nm.

Na kraju, Wheelsandmore je za Ferrari Californiju predvideo komplet 21-inčnih Fiwe točkova sa gumama Hankook S1 Evo. Ova California inače raspolaže sa 510KS i 549 Nm. Takođe, svi ovi automobili imaju i crne Whellsandmore trkačke trake.


Izvor

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.