Ferrari ima dovoljno narudžbina da radnici budu uposleni do 2025.

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 14:28

Ferrari ima dovoljno narudžbina da radnici budu uposleni do 2025.

Ferrari je u prva tri meseca 2023. isporučio 3.567 automobila ili 9,7 odsto više nego u istom razdoblju 2022. godine.

Cene novih automobila rastu, ali to ne utiče na tražnju, jer Ferrari sa zadovoljstvom izveštava da su njegove knjige narudžbi dovoljno popunjene da radnici imaju posla do 2025. godine.

Brojevi bi trebalo da budu još veći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada kada je Purosangue ponovo u prodaji. Naime, prvi Ferrarijev SUV bio je neko vreme nedostupan za naručivanje, usled neočekivano velikog interesovanja kupaca čije želje proizvođač iz Maranela nije moga tako brzo da ispuni.

Rezultati za prvi kvartal 2023. pokazuju da su, kao što je to bio slučaj poslednjih godina, isporuke automobila povećane u periodu između januara i marta.

Nakon što je dodao Purosangue svom rastućem portfoliju, Ferrari je takođe lansirao Romu Spider kako bi popunio prazninu koja je ostala nakon ukidanja modela Portofino M.

Povrh toga, tri nova modela biće predstavljena pre kraja godine, tako da je Ferrari na putu da obori prošlogodišnji prodajni rekord kada je za 12 meseci isporučen 13.221 automobil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ferrari ima narudžbine do 2025. godine

Izvor: AutoBlog, 05.Maj.2023

Ferrari je saopštio da su njegove knjige narudžbina dovoljno popunjene da budu zauzeti do 2025. godine, a brojke bi trebalo da budu još veće sada kada je Purosangue ponovo u prodaji. Italijanska kompanija je pre nekoliko meseci privremeno prestala da prima narudžbine za Purosangue, što je bila...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.