Ferrari i Rolex - dobitna kombinacija

Izvor: Autoportal.rs, 01.Sep.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferrari i Rolex - dobitna kombinacija

Ko od nas nije kao mali sanjao da će voziti Ferrari dok na ruci nosi Rolex. Kako odrastamo shvatamo da je to sve, bar za većinu, samo pusti san. Evo kako nam moderna tehnologija može pružiti taj osećaj bar na kratko.

Digitalni snovi, tako se može opisati ova fotografija na kojoj vidimo mladića koji uz pomoć iPad i iPhone uređaja bar na trenutak može da zamisli kako je to da se nađete za volanom jednog superautomobila dok vam je na ruci luksuzni >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << sat.

Prema volanu koji je na monitoru jasno se zaključuje da je u pitanju Ferrari model "F12 Berlinetta", a što se tiče sata, za model nismo sigurni ali sigurno je da jeftin "Rolex" ne postoji.
Pogledaj vesti o: Ferrari,   iPhone

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.