Ferrari ekskluziva za 499 odabranih FOTO

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferrari ekskluziva za 499 odabranih FOTO

Ferrari je na salonu automobila u Parizu saopštio da će svoje nove modele Monza SP1 i SP2 prodavati po ceni od 1,6 miliona evra. Ove automobile iz specijalne, ograničene serije moći će da kupi svega 499 pozvanih klijenata koje će ta firma odabrati.

To moraju biti dugogodišnji klijenti Ferrarija, koji su već vlasnici po nekoliko modela te firme.

Ovi "srećnici" mogu da izaberu jednosed Monza SP1 ili dvosed SP2, koji, po uzoru na trkačke, nemaju ni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vetrobran, ni krov.

Kupci će uz automobil, u zavisnosti od odabranog modela, besplatno dobiti jednu ili dve kacige, i Ferrarijeve vozačke kombinezone i posebne cipele za vožnju.

Monza SP1 i SP2 pogonjeni su najjačim do sada napravljenim atmosferskim Ferrarijevim V12 motorima, sa 810 konjskih snaga. Ferrari, koji ih je u utorak predstavio u Parizu, tvrdi da ovi automobili od 0 do 100 km/h ubrzavaju za samo 2,9 sekundi.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.