Ferrari će u nove modele ugrađivati Samsungove komponente

Izvor: AutoBlog, 12.Apr.2023, 01:08

Ferrari će u nove modele ugrađivati Samsungove komponente

Nema razloga za brigu jer mehanika ostaje domaća Iako bi neki pomislili da će Samsung s Ferrarijem deliti mehaniku, bar oni koji znaju da je svojevremeno postojao Samsung Motors koji je završio pod Renaultom, stvari su kudikamo drugačije. Naime, Ferrari će od Samsunga preuzeti tehnologiju koju samostalno ne može da razvija te ne utiče na sam doživljaj vožnje. Pogađate, radi se o ekranima, tačnije OLED koji postaju sastavni deo Ferrarijevih automobila. "U luksuznom sektoru poboljšanje klijentovog iskustva je ključno", rekao je Benedetto Vigna, izvršni direktor Ferrarija. "Kroz ovo strateško...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ferrari će u nove modele ugrađivati Samsungove komponente

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2023

Iako bi neki pomislili da će Samsung s Ferrarijem dijeliti mehaniku, bar oni koji znaju da je svojevremeno postojao Samsung Motors koji je završio pod Renaultom, stvari su kudikamo drugačije. Naime, Ferrari će od Samsunga preuzeti tehnologiju koju samostalno ne može da razvija te ne utiče na ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.