Ferrari Enzo će imati po sredini postavljen V12 motor i šasiju od ugljeničnih vlakana

Izvor: Moto.rs, 07.Okt.2011, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferrari Enzo će imati po sredini postavljen V12 motor i šasiju od ugljeničnih vlakana

Izvršni direktor kompanije Ferrari Amedeo Felisa je potvrdio da će zamena za model Enzo posedovati po sredini postavljeni V12 motor i da će koristiti šasiju izrađenu od ugljeničnih vlakana. Govoreći na predstavljanju modela 458 Spider, Felisa je rekao da bi ovaj model mogao da koristi i hibridnu tehnologiju i da Ferrari trenutno testira hibridne prototipove. Izvršni direktor kompanije navodi da neka od znanja stečena prilikom razvoja Ferrari sistema za povraćaj kinetičke...

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Naslednik Ferrari Enza imaće hibridni V12 sa 700 KS

Izvor: Autoportal.rs, 07.Okt.2011

Iz Ferrarija nam uskoro dolazi dugoočekivani naslednik kultnog modela Enzo, koji će svetu biti prikazan do kraja naredne godine, saopštio je izvršni direktor italijanske kompanije Amedeo Felisa.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.