Ferrari 599 prodat za više od pola miliona evra

Izvor: Autoportal.rs, 17.Mar.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferrari "599" prodat za više od pola miliona evra

Aukcija prestižnih automobila "Amelia Island 2015" donela je ukupno 60 miliona dolara od prodatih primeraka ali jedan italijanski superautomobila je postigao daleko najveću cenu.

Procenitelji su napravili veliku grešku kada su Ferrari "599 GTB" procenili na "samo" 200 000 evra, jer je ovaj model sa šestostepenim manualnim menjačem našao novog vlasnika za neverovatnih 640 000 evra.

Napravljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je svega 20 primeraka modela "599 GTB" koji su poslati u SAD, a da su imali manualni menjač, dok su ostali dobijali poluautomatske menjače. Ovaj konkretni primerak je model iz 2007. i do sada je prešao svega 6 000 kilometara.

Valja pomenuti i da ovaj primerak poseduje "Challenge" felne od 20 inča sa keramičkim disk-kočnicama uz crvena kočiona klešta. Tu je i napredni "Bose" zvučni sistem i "Scuderia Ferrari" štitnici branika.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.