Ferrari 458–baziran Pininfarina Sergio kreće u produkciju

Izvor: Autorepublika.rs, 28.Okt.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferrari 458–baziran Pininfarina Sergio kreće u produkciju

Ferrari je potvrdio magazinu Road & Track da koncept verzija Pininfartina Sergio kreće u produkciju. Iako će veliki broj fanova biti uzbuđen zbog ove vesti, jedino razočaranje je što će ih biti samo 6, ponovićemo samo 6 proizvedeno. Sa druge strane još je smešnije i to da je svih šest već unapred rasprodato.

Ferrari Pininfarina Sergio predstavljen je 2013te na sajmu automobila u Ženevi, i kreiran je u čast Pininfarina Sergio-a koji je umro u 85 godini svog života 2012te. Pomenuti Ferrari izgrađen je na 458 Spyder platformi.

Što se tiče cene ona je nepoznata, ali ako polazimo logikom da je F60 koštao oko 2.5 miliona dolara, jasno je da Ferrari Pininfarina Sergio može da košta isto, ako ne i više.



Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.