Ferrari 458 Spider odneo dva života

Izvor: Autoportal.rs, 14.Sep.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferrari 458 Spider odneo dva života

Automobil koji je italijanski proizvođač napravio sa ciljem da vozačim pruži uživanje u vožnji može biti veoma opasna stvar kada se za volanom nađe neko ko ne ume da se obuzda i suzdrži od pritiskanja papučice gasa "do daske".

U automobilskoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj, u blizini grada Dortmund, na autoputu A40 poginule su dve osobe koja su se nalazilu u automobilu Ferrari >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << 458 Spider kojim je upravljao četrdesettrogodišnji vozač, državljanin Italije.

Prema rečima očevidaca Ferrari se kretao daleko većom brzinom od dozvoljene kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu u jednoj veoma dugačkoj krivini.

Od siline udara vozač je ispao iz automobila dok je njegov suvozač, osoba ženskog pola, ostala zarobljena u automobilu koji se gotovo odmah nakon udara zapalio. Suvozač je nastradala usled nastalog požara dok je vozač preminuo u bolnici nekoliko sati nakon nesreće.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.