Ferari najbrži pred kvalifikacije

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 16:05

Ferari najbrži pred kvalifikacije

Vozač Ferarija Karlos Sajns bio je najbrži na trećem treningu pred trku za Veliku nagradu Bahreina, kojom počinje nova sezone u Formuli 1.

Sajns je ostvario rezultat od 1:30,824 minuta.

Drugi je bio vozač Aston Martina Fernando Alonso sa 0,141 sekundom zaostatka, a treći aktuelni šampion vozač Red Bula Maks Verstapen koji je bio sporiji od Sajnsa za 0,238 sekundi.

Četvrto vreme imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugi vozač Ferarija Šarl Lekler, peti je bio Lando Noris u Meklarenu.

Do desete pozicije su još i vozač Mercedesa Džordž Rasel, Oskar Pjasti u Meklarenu, drugi vozač Red Bula Serhio Peres, vozač Hasa Niko Hilkenberg i vozač Aston Martina Lens Strol.

Kvalifikacije su na programu u petak od 17.00, dok je start trke za Veliku nagradu Bahreina zakazan za subotu od 16.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VN Bahreina:: Sainc najbrži na trećem treningu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2024

Vozač Ferarija Karlos Sainc bio je najbrži na trećem treningu pred trku za Veliku nagradu Bahreina, kojom počinje nova sezone u Formuli 1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NIŠTA NOVO: Najbrži je Maks Ferštapen

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024

Trka je na programu u subotu...Trkom za Veliku nagradu Bahreina počinje nova sezone Formule 1 i to sa velikom promenom pošto je start zakazan za subotu u 16 sati...Ovog petka držane su više nego uzbudljive kvalifikacije. Prvi će na trci startovati aktuelni šampion Maks Ferštapen (Red Bul), a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.