Ferari: Armstrong bi postigao iste uspehe i bez dopinga

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jan.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferari: Armstrong bi postigao iste uspehe i bez dopinga

Nekadašnji lekar bicikliste Lensa Armstronga, Mikele Ferari, rekao je da bi Amerikanac postigao iste uspehe i bez dopinga.
Armstrong je 17. januara gostujući u šou emisiji Opre Vinfri priznao da je tokom karijere koristio nedozvoljene supstance.
On je kod Opre rekao da „osvajanje sedam Tur de Fransa ne bi bilo moguće bez nedozvoljenih supstanci”.
Međutim, lekar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ferari, koji je doživotno suspendovan iz sporta, na svom sajtu je izjavio da misli „da Armstrong greši”.
Ferari je opisao efekat korišćenja testosterona, EPO i transfuzije krvi, i ocenio da bi, da je Armstrong uzimao testosterone na način i u količini kako su to opisale njegove bivše kolege, to imalo samo „placebo” efekat.
Ferari je rekao da bi nekadašnji biciklista postigao iste uspehe i da nije koristio doping.
Armstrong bi postigao isti nivo performansi i bez korišćenja dopinga. Naravno sve to zahvaljujući njegovom talentu, koji je daleko veći nego kod ostalih takmičara u to doba – rekao je Ferari.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lensov lekar: Armstrong bi postigao iste uspehe i bez dopinga zahvaljujući talentu

Izvor: Blic, 25.Jan.2013, 00:04

Nekadašnji lekar bicikliste Lensa Armstronga, Mikele Ferari, rekao je da bi Amerikanac postigao iste uspehe i bez dopinga...Armstrong je 17. januara gostujući u šou emisiji Opre Vinfri priznao da je tokom karijere koristio nedozvoljene supstance. On je tada rekao da "osvajanje sedam Tur de Fransa...

Nastavak na Blic...

Lekar o Armstrongu: Postigao bi iste uspehe i bez dopinga

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jan.2013

Nekadašnji lekar bicikliste Lensa Armstronga, Mikele Ferari, rekao je danas da bi Amerikanac postigao iste uspehe i bez dopinga...Armstrong je 17. januara gostujući u šou emisiji Opre Vinfri priznao da je tokom karijere koristio nedozvoljene supstance. On je tada rekao da "osvajanje sedam Tur de Fransa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.