Ferari 458 Spider - kakav lepotan (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferari 458 Spider - kakav lepotan (VIDEO)

Luka di Montecemolo, predsednik Ferarija, bio je domaćin ovog eksluzivnog događaja priređenog u čast najnovijeg Ferarijevog modela.

Od razbijenog Ferarija napravio stočić (FOTO)

Carine niže, a vozila skuplja?!

Događaj se odigrao na ”Herzog & de Meuron” voznom parku u Majamiju. Ferrari je prostor ispunio nekim od svojih najpoželjnijih italijanskih superautomobila ikad napravljenih, kao što su Ferari Enzo, 250 GT SWB i Scuderia >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ferrari Formula 1 automobili.

Ferari je predstavio i novi 3D video umetnika Marka Brambila, napravljenog na poslednjem italijanskom gran priju u Monci. Video prikazuje Formula 1 Scuderia Ferari i njegove aktivnosti tokom trke.

(Totalcar)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.