F1: Ferštapenu pol u Meksiku, Botas slupao bolid (dopunjeno)

Izvor: AutoBlog, 27.Okt.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

F1: Ferštapenu pol u Meksiku, Botas slupao bolid (dopunjeno)

Kako prenosi Sport Klub, pol poziciju pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Meksika osvojio je vozač Red Bula Maks Ferštapen. Maks Ferštapen osvojio je drugu pol poziciju u karijeri pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Meksika. Najbrži krug Ferštapen je izvozio za 1:14.758. Moguće da će ipak Ferštepen biti pod istragom jer je najbolje vreme kvalifikacija zabeležio pod žutim zastavama nakon udesa koji je imao Valteri Botas. Iza Ferštapena krenuće iz prvog startnog reda dva Ferarija - Šarl Lekler je bio drugi (+0.266), a Sebastijan Fetel treći (+0.412). Kvalifikacije je obeležio udes Valterija Botasa. Vozač Mercedesa izgubio je u 17. krivini kontrolu nad vozilom i levim točkom udario u zid. Srećom, Botas je nepovređen,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

MOŽE SADA DA PRIČA ŠTA HOĆE! Ovaj snimak dokaz je da je Verstapen KRIV! Napravio se LUD i samo prošao pored STRAVIČNOG UDESA! Da li je ovo realno? (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Okt.2019

Vozaču Red Bula Maksu Verstapenu oduzeta je pol pozicija na današnjoj trcu Formule 1 za Veliku nagradu Meksika, pošto nije usporio kada su istaknute zastave upozorenja tokom kvalifikacija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.