Da li je ovo najbrži Deda Mraz na svetu?

Izvor: B92, 24.Dec.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najbrži Deda Mraz na svetu?

Ferrari je odlučio da na poseban način čestita Božić svojim fanovima. U pomoć je priskočio F1 tim italijanskog proizvođača i test vozač Marc Gene.

Kako bi pomogao Deda Mrazu da što brže odnese poklone, Ferrari je "pozajmio" svoj trkački bolid F138 koji je učestvovao u takmičenju Formule 1 u sezoni 2013.

Za ovu priliku, ulogu Deda Mraza preuzeo je Marc Gene koji je seo za upravljač automobila:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Iako je video u početku obećavao, moramo priznati da je Ferrari na kraju pokazao nedostatak kreativnosti i uprskao čitavu ideju neinventivnom niskobudžetnom animacijom.

Inače, Ferrari je ovih dana otkrio detalje o novom F1 motoru koji će pokretati njihove bolide u 2014. Reč je o 1.6 litarskom turbo agregatu koji će biti potpomognut sa dva elektromotora i baterijom. Električne komponente sistema u stanju su da pruže vozaču dodatnu snagu u trajanju od 30 sekundi, u trenucima trke kada mu je to najpotrebnije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ovo najbrži Deda Mraz na svetu?

Izvor: B92, 24.Dec.2013

Ferrari je odlučio da na poseban način čestita Božić svojim fanovima. U pomoć je priskočio F1 tim italijanskog proizvođača i test vozač Marc Gene...Kako bi pomogao Deda Mrazu da što brže odnese poklone, Ferrari je "pozajmio" svoj trkački bolid F138 koji je učestvovao u takmičenju Formule...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.