DOK GA DELIJE NESTRPLJIVO ČEKAJU: Prijović se vozika u Ferariju i sluša Cecu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 08:30

DOK GA DELIJE NESTRPLJIVO ČEKAJU: Prijović se vozika u Ferariju i sluša Cecu (FOTO)

Izašao iz kućnog pritvora.

Aleksandar Prijović se više ne nalazi u kućnom pritvoru, u kom se našao zbog toga što je prekršio karantin, što je kod srpskog napadača izazvalo veliki bes i ljutnju zbog tretmana koji je nakon toga imao u domaćim medijima.

Povremeni reprezentativac Srbije se pominjao kao veliko pojačanje Crvene zvezde, ali od toga, kako stvari stoje, neće biti ništa. Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čeka šta će mu biti sa karijerom i da li će se vratiti u Saudijsku Arabiju, gde ima ugovor sa Al Itihadom ili će ponovo obući dres PAOK-a, vreme provodi u Beogradu, tako što održava formu.

Ono što je privuklo mnogo pažnje jeste automobil koji vozi Prijović. Naime, on se provozao ulicama glavnog grada u svom skupocenom Ferariju od 300.000 evra, a slušao je pesme Svetlane Cece Ražnatović.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.