Atini Ferari oduzeli honorar u Parovima evo zasto

Izvor: medio.rs, 03.Maj.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atini Ferari oduzeli honorar u Parovima evo zasto

Starleta je kažnjena zbog teških optužbi usmerenih ka Jeleni Golubović

Starleta Atina Ferari rigorozno je kažnjena u rijalitiju “Parovi” oduzimanjem honorara za jednu nedelju, zbog optužbi upućenih Jeleni Golubović.

Atina već danima govori kako je rediteljka u dosluhu sa produkcijom, te svake nedelje zna koji učesnici će biti nominovani.

JA SAM TVOJ NEPRIJATELJ: Atina Ferari >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << zapretila novom učesniku Parova! (FOTO)

Iako je Golubovićeva pokušala da joj objasni da je u pitanju dobra intuicija i njen intelekt, Ferari nije odustajala od svoje teorije.

ATININ PLES OD 1.200 EVRA: Ovako starleta igra kad je “zakite”! (VIDEO)

– Vidovita Jelena! Kako to da uvek pogodiš ko će biti nominovan! Ovo nije fer. Ona je povlašćena. Dobija informacije od produkcije – kazala je Atina po ko zna koji put, a onda je usledila kazna.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.