Atina ne ostavlja Lečiće na miru: Nina, znam da vam je seks loš, ali čuvaj muža!

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atina ne ostavlja Lečiće na miru: Nina, znam da vam je seks loš, ali čuvaj muža!

Atina Ferari ne samo da ne podnosi kada joj ne veruju, nego ima potrebu da sve raspravi oči u oči. Posle tvrdnje da Leka slabo je*e, starleta želi da neke stvari raščisti i sa njegovom suprugom.
“Imam jedan predlog za Ninu Lečić! Možemo da se nađemo negde u gradu na kafi i da popričamo. Treba da joj objasnim neke stvari koje joj je, nadam se, suprug već ispričao – kako smo se upoznali, gde, kada… >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << I moram da kažem da je Nina pobrkala lončice kada je izjavila da sam ja prva prišla Leki i zbog marketinga se slikala sa njim. To je bilo sasvim drugačije nego što ona misli”, poručuje Atina, i nastavlja:
Leka je jedan veoma dobar čovek i ona treba da ga pazi i čuva. Jer, on je džentlmen, ljubi dame u ruku i deli im komplimente. Ma o njemu mogu da kažem sve najbolje!”
Ipak, prošle nedelje Atina je o tom istom Leki rekla nešto veoma škakljivo i nimalo lepo.
“Glumci vremenom i godinama slabo je*u, zato dobijaju od mene standardno: Sedi dole, jedan! Ne smeš meni da se zameraš nakon samo pet minuta! B., al’ ipak te volim… Jeb* ga”, napisala je Atina na Fejsbuku, a pošto je i ranije u svojim statusima Lečića oslovljavala sa B., očigledno je na koga je mislila.
Glumac ovim povodom nije hteo da daje izjave, osim što je rekao da je u Pekingu i da dotičnu ni ne poznaje, a novinarska pitanja, razumljivo, iznervirala su i njegovu ženu Ninu, koja je odbila da bilo šta komentariše. Ali skandal koji je počeo pre mesec dana, kada su se na internetu pojavile Atinine i Lekine zajedničke fotke, očigledno se ni ovde neće završiti. Pošto je unela haos u brak poznatog glumca i voditeljke, Atina bi da javno teši Ninu i još joj deli savete.
“Naravno da nemam nameru da bilo kome rasturam brak, iako Nina to od mene očekuje. Ja razumem da se ona plaši. I ja bih se plašila. Iako znam da im je seks loš, preporučujem Nini da pazi muža”, poručuje starleta za Svet.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.