200 NA SAT: Braća za jurnjavu lamborginijem na auto-putu platili 120.000 dinara

Izvor: Kurir, 27.Jul.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

200 NA SAT: Braća za jurnjavu lamborginijem na auto-putu platili 120.000 dinara

Obojica su vozila „lamborgini“ kada ih je primetio policijski presretač. Ustanovljeno je da je jedan vozio 209.6 a drugi 216.8 kilometara na čas. Zaustavljeni su na naplatnoj rampi Nais“ i privedeni sudiji za prekršaje

NIŠ - Dvojica muškaraca  kažnjena su prekršajno sa po 120.000 dinara i sa osam meseci zabrane upravljanja vozilom jer su autoputem Beograd – Niš vozili preko 200 na sat.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saznajemo, radi se o švajcarskim državljanima srpskog porekla, inače braći.

Obojica su vozila „lamborgini“ kada ih je primetio policijski presretač. Ustanovljeno je da je jedan  vozio 209.6 a drugi  216.8 kilometara na čas. Zaustavljeni su na naplatnoj rampi „Nais“ i privedeni sudiji za prekršaje.

Policijska uprava u Nišu potvrdila je da su dve osobe prekršajno kažnjene zbog brze vožnje.

( M.M.)
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhvaćeni: "ferari" i "lamborgini" vozili preko 200

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2015

Nakon što je presretač na auto-putu Beograd - Niš izmerio da su maksimalnu dozvoljenu brzinu prekoračili čak za stotinak kilometara na sat, na naplatnoj rampi "Nais" kod Niša u petak su zaustavljeni vozači "ferarija" i "lamborginija", kažu u policiji...Pošto je reč o stranim državljanima,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.