Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2023, 12:41

Марота: Желимо да продужимо уговор са Лаутаром Мартинезом

Извршни директор Интера Ђузепе Марота изјавио је данас да милански клуб преговара о продужењу уговора са аргентинским фудбалером Лаутаром Мартинезом, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/Fabio Ferrari/LaPresse via AP Мартинез (26) је у Интер стигао 2018. године из Расинга за око 23 милиона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << евра. Он има уговор са миланским клубом до 30. јуна 2026. године.
„У преговорима смо са Лаутаром и његовим менаџерима да завршимо нови уговор. Веома смо мирни што се тога тиче. Верујем да неће да буде проблема у преговорима, јер Мартинез жели да настави да игра за наш клуб“, рекао је Марота. Интер је синоћ у Торину ремизирао са Јувентусом (1:1) у 13. колу Серије А, а једини гол за милански клуб постигао је Лаутаро Мартинез у 33. минуту.
Аргентински нападач је за Интер одиграо 255 утакмица и постигао је 117 голова. Са миланским клубом освојио је пет трофеја. Мартинез је за репрезентацију Аргентине наступио на 54 меча и 21 пут се уписао у листу стрелаца.
Srpski teniser Novak Đoković započeo 401. nedelju na prvom mestu ATP liste

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марота: Желимо да продужимо уговор са Лаутаром Мартинезом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.