Уз Мбапеа и Кејна, дрес и Душана Влаховића у одабраном друштву уочи финала Лиге шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jun.2023, 11:55

Уз Мбапеа и Кејна, дрес и Душана Влаховића у одабраном друштву уочи финала Лиге шампиона

Дрес српског фудбалског репрезентативца Душана Влаховића из Јувентуса налази се међу 32 одабрана у навијачкој зони у Истанбулу уочи финала Лиге шампиона. Фото: Танјуг/Fabio Ferrari/LaPresse via AP У организацији Европске фудбалске уније (УЕФА) и Турског савеза одржава се фестивал, изложен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је пехар Лиге шампиона, као и по један дрес сваке од екипа која је ове сезоне учествовала у елитном такмичењу.
Влаховићева црно-бела деветка је у друштву дресова Килијана Мбапеа, Карима Бенземе, Ромелуа Лукакуа, Харија Кејна и других асова. Занимљиво, само је дрес Манчестер Ситија без броја, очигледно или нису могли да се одлуче ко је прва звезда или је акценат на целој екипи. Đoković i Alkaraz od 14.45 sati za finale Rolan Garosa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уз Мбапеа и Кејна, дрес и Душана Влаховића у одабраном друштву уочи финала Лиге шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.