Desetogodišnjica braka Čarlsa i Kamile: Tajna sreće je što ne žive na istoj adresi, a na početku ih je vezivao samo seks

Izvor: Svet, 03.Feb.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetogodišnjica braka Čarlsa i Kamile: Tajna sreće je što ne žive na istoj adresi, a na početku ih je vezivao samo seks

Britanski princ Čarls i njegova supruga Kamila, vojvotkinja od Kornvola, u aprilu će proslaviti desetogodišnjicu braka, a tajna njihove sreće je što ne žive na istoj adresi. Kada su se nedavno vratili iz posete Kanadi, na pisti su ih čekala dva automobila. Princ od Velsa ušao je u “Aston Martin” u pratnji telohranitelja i odvezao se prema Hajgrovu, svom imanju u Glosterširu. Šofer je smestio njegovu ženu u drugi auto i odvezao je u Rej Mil u Viltširu, tridesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kilometara udaljenom od Hajgrova.
Kamila, čini se, ovih dana manje vremena provodi u Hajgrovu nego onda dok je Čarls još bio u braku s Dajanom“, prokomentarisao je jedan njen prijatelj.
Tada bi, čim bi Dajana sa Vilijem i Harijem u nedelju po podne krenula iz Hajgrova ka Kensington palati, Kamila pristigla na imanje. I sada radi sve isto kao u vreme kada je bila Čarlsova ljubavnica, jer im to održava brak. Ona voli da joj petoro unučića trči u dvorištu na Rej Milu, dok on voli mir Hajgrova, gde može da se zadubi nad knjigama i papirima i uživa u svojoj bašti.
Oni žive odvojene živote, ne vide se i po nekoliko dana, ali, kada su zajedno, fantastični su“, otkrio je blizak prijatelj “Dejli mejlu”.
Kamila u svakom trenutku zna kako da ga umiri, razveseli, uzbudi ga, bude mu rame za plakanje ili ljubavnica. Njen sirovi humor i dalje ume da ga nasmeje, kao na početku njihove veze pre više od 40 godina.”
Iako danas zvuči gotovo neverovatno, ovaj par je dugo vezivao samo seks.
Ona mu je govorila šta treba da radi u krevetu i njemu se to sviđalo. Alo ona zna i kako da ga umiri, kada treba da ga ostavi samog s njegovim mislima i kad treba da se makne iz njegove blizine. Kamila ima besprekoran instinkt kad treba da bude vesela, kad princu mora da bude potpora, a kad strastvena ljubavnica“, rekao je porodični prijatelj.
Izvor: Dejli mejl
Foto: Sipa
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.