DARA BUBAMARA PRAVILA HAOS NA AUTO-PUTU! Policija je ZAUSTAVILA na Novom Beogradu, uradila je ZABRANJENO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 18:59

DARA BUBAMARA PRAVILA HAOS NA AUTO-PUTU! Policija je ZAUSTAVILA na Novom Beogradu, uradila je ZABRANJENO

Policijski presretač je danas oko 15.30 sati na autoputu Beograd-Niš zaustavio pevačicu!

Policijski presretač je danas oko 15.30 sati na autoputu Beograd-Niš na Novom Beogrdau navodno zaustavio automobil "mercedes" kojim je upravljala poznata pevačica Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara.

Kako mediji prenose ona je navodno vozila zaustavnom trakom na autoputu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je zabranjeno.

Pevačici je navodno napisana prekršajna prijava, a o visni kazne odlučiće prekršajni sud.

Zanimljivo je da je pevačica vozila sa tablicama sa čuvenom oznakom "DON" koja je oznaka za mnoge automobile sa estrade, a koja su kupljena preko firme Dragane Mirković.

Osim nje pod ovim tablicama vozi još poznati ličnosti među kojima su Stefan Đurić Rasta, Aca Lukas...
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nakon priče da je zaustavila POLICIJA jer je pravila HAOS na auto-putu, oglasila se Dara i otkrila ISTINU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 16:51

"Ljudi su radili svoj posao."..Juče je u medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Dara Bubamara zaustavljena od strane policije i da je napravila prekršaj zbog kog će joj biti određena i propisana kazna...Međutim, pevačica tvrdi da se ništa tako nije dogodilo...U emisiji "Ekskluzivno"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.