“Reno” nastavlja proizvodnju u Kini i Južnoj Koreji

Izvor: Capital.ba, 30.Mar.2020, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Reno” nastavlja proizvodnju u Kini i Južnoj Koreji

PARIZ – Francuski proizvođač automobila “Reno” saopštio je da zbog pandemije virusa korona obustavlja proizvodnju u svim fabrikama u svijetu, osim u Kini i Južnoj Koreji. U saopštenju se navodi da kompanija planira da ponovo započne proizvodnju u drugim zemljama čim to uslovi dozvole. Iz kompanije su naglasili da preduzimaju sve mjere kako bi efikasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << odgovorili na komercijalnu potražnju. Srna Чланак “Reno” nastavlja proizvodnju u Kini i Južnoj Koreji се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Renault nastavlja proizvodnju u Kini i Južnoj Koreji

Izvor: AutoBlog, 30.Mar.2020

Francuski proizvođač automobila “Reno” saopštio je da zbog pandemije virusa korona obustavlja proizvodnju u svim fabrikama u svetu, osim u Kini i Južnoj Koreji. U saopštenju se navodi da kompanija planira da ponovo započne proizvodnju u drugim zemljama čim to uslovi dozvole. Iz kompanije...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.