Osmanaestog avgusta otvaranje auto-puta Obrenovac-Čačak

Izvor: RTS, 01.Avg.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmanaestog avgusta otvaranje auto-puta Obrenovac-Čačak

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, rekla je da će 18. avgusta biti pušten u saobraćaj auto-put od Obrenovca do Čačka, a na jesen i istočni krak Koridora 10.
Mihajlovićeva je navela da će ukupno 103 kilometra biće od 18. avgusta u saobraćaju, od Obrenovca do Čačka.

Koridor 11 je jako značajan zbog naših građana jer ćemo konačno zaobići >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ibarsku magistralu i imaćemo mnogo bezbedniji put", istakla je Mihajlovićeva za Hepi TV, navodi se u saopštenju resornog ministarstva.
Istakla je da će u decembru biti završen auto-put od Surčina do Obrenovca i da će biti ukupno 120 kilometara na Koridoru 11.
"Pripremamo ugovor i za deonicu Novi Beograd - Surčin, koja će biti povezana na Koridor 11 i za dve godine moći ćemo da se vozimo auto-putem od Novog Beograda do Čačka", kaže Mihajlovićeva, i dodaje da će na jesen biti pušten kompletan auto-put ka Bugarskoj, čime će biti završena izgradnja celog Koridora 10 kroz Srbiju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Autoput Obrenovac - Čačak se otvara 18.avgusta"

Izvor: Mondo, 01.Avg.2019

Autoput od Obrenovca do Čačka biće pušten u saobraćaj 18. avgusta, a na jesen i istočni krak Koridora 10, najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović...Foto: Tanjug/Zoran Žestić.."Ukupno 103 kilometra biće od 18. avgusta u saobraćaju,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.