Izvor: Beta, 24.Mar.2011, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fijat Srbija na beogradskom salonu

BEOGRAD, 24. marta 2011. (Beta) - Kompanija Fijat automobili Srbija (FAS), koja prvi put učestvuje na beogradskom salonu automobila, na svom štandu je izložila 20 vozila.

Izložena su vozila fijat, alfa romeo, lančia, fijat profesional i džip iz uvoznog programa, kao i jedini putnički automobil domaće proizvodnje punto klasik.

Generalni direktor kompanije FAS Djovani de Filipis rekao je na konferenciji za novinare da su u toj kompaniji ponosni što se na Medjunarodnom salonu automobila predstavljaju sa brojnim brendovima i novitetima koji "zadovoljavaju svačiji ukus i izbor".

On je naglasio da će FAS nastojati da poveća ponudu svojih proizvoda na srpskom tržištu, naglašavajući da će automobilu punto biti posvećena najveća pažnja.


Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefano: Fiat 500 uvodi revoluciju u pogledu inovacija

Izvor: Beta Video, 24.Mar.2011

BEOGRAD - Generalni direktor kompanije Fijat automobili Djovani Di Stefano: Fiat 500 uvodi revoluciju u pogledu inovacija (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Filipis: Fiat 500 uvodi revoluciju u pogledu inovacija

Izvor: Beta Video, 24.Mar.2011

BEOGRAD - Generalni direktor kompanije Fijat automobili Djovani de Filipis: Fiat 500 uvodi revoluciju u pogledu inovacija (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Fijat Srbija na beogradskom salonu

Izvor: Šumadija Press, 24.Mar.2011

Kompanija Fijat automobili Srbija (FAS), koja prvi put učestvuje na beogradskom salonu automobila, na svom štandu je izložila 20 vozila.

Nastavak na Šumadija Press...

Predstavljen Fiat na sajmu

Izvor: NaDlanu.com, 24.Mar.2011

BEOGRAD, 24. mart 2011. (FoNet) - Kompanija FIAT automobili Srbija (FAS) predstavila je danas svoju ponudu za predstojeći Međunarodni sajam automobila u Beogradu u kojoj je i jedini putnički automobil domaće proizvodnje "punto klasik". Na štandu FAS izloženi su modeli iz Fijatovog uvoznog programa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Fijat će ostati lider u Srbiji

Izvor: B92, 24.Mar.2011

Beograd -- Generalni direktor "Fijat automobili Srbija" (FAS) Đovani de Filipis kaže da će FAS nastaviti da bude lider na domaćem tržištu...De Filipis je pred predstojeći 49. Međunarodni salon automobila u Beogradu istakao da FAS, koji ove godine nastupa prvi put na domaćem tržištu, radi na...

Nastavak na B92...

De Filipis: Fijat ostaje lider u Srbiji

Izvor: Mondo, 25.Mar.2011, 00:07

Fijat automobili Srbija (FAS) će nastaviti da bude lider na domaćem tržištu, a Fijat punto će ostati naša zvezda, izjavio je generalni direktor FAS Đovani de Filipis.

Nastavak na Mondo...

Na beogradskom salonu automobila 85 premijera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2011

BEOGRAD -..Na beogradskom sajmu danas počinje 49. Međunarodni salon automobila, na kome će izlagači publici prikazati 85 sajamskih premijera, a pored povoljnih finansijskih paketa, kupcima će biti ponuđeni električni automobili, kao i vozila sa umanjenom potrošnjom goriva i emitovanjem ugljen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.