Izvor: Danas, 24.Dec.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alesio Leonardi novi direktor fabrike Fijat u Srbiji

Kragujevac - Novi direktor fabrike Fijat Krajsler automobili Srbija (FCAS) u Kragujevcu je Alesio Leonardi, koji je na toj funkciji zamenio Frančeska Ćanću, koji će, saopšteno je juče iz FCA Srbija, preuzeti drugu poziciju u Grupaciji Fijat Krajsler automobili.

- Alesio Leonardi je funkciju u Srbiji preuzeo nakon desetogodišnjeg ekspertskog i menadžerskog iskustva na najzahtevnijim pozicijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << u okviru FCA Grupacije. Kragujevačka fabrika, kao mlada članica i jedna od najmodernijih fabrika u okviru FCA Grupacije, razvija se i unapređuje svoje poslovanje upravo kroz razmenu iskustava i znanja koje joj donose vrhunski evropski stručnjaci, poput gospodina Leonardija - navodi se u jučerašnjem saopštenju FCA Srbija.

Silvija Verneti ostaje generalni menadžer kompanije Fijat Krajsler automobili Srbija, a Leonardi, kao i njegov prethodnik, biće direktor fabrike FCA Srbija.
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novi direktor „Fijatove“ fabrike u Kragujevcu

Izvor: Šumadija Press, 24.Dec.2015

Alesio Leonardi novi je direktor fabrike „Fijat Krajsler automobili Srbija“, umesto Frančeska Čanče, koji je preuzeo drugu dužnost u Grupi „Fijat Krajsler“...Leonardi ima desetogodišnje ekspertsko i menadžerskog iskustvo na najzahtevnijim pozicijama u Grupi „Fijat Krajsler automobili“....

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.