Novi direktor „Fijatove“ fabrike u Kragujevcu

Izvor: Šumadija Press, 24.Dec.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi direktor „Fijatove“ fabrike u Kragujevcu

Alesio Leonardi novi je direktor fabrike „Fijat Krajsler automobili Srbija“, umesto Frančeska Čanče, koji je preuzeo drugu dužnost u Grupi „Fijat Krajsler“.

Leonardi ima desetogodišnje ekspertsko i menadžerskog iskustvo na najzahtevnijim pozicijama u Grupi „Fijat Krajsler automobili“. Kragujevačka fabrika, kao mlada članica i jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << najmodernijih fabrika u Grupi razvija se i unapređuje poslovanje upravo kroz razmenu iskustava i znanja koje joj donose vrhunski evropski stručnjaci, poput Leonardija.

Alesio Leonardi diplomirao ke na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Peruđi. U „Fijat Krajsler“ došao je 2006. godine i karijeru započeo kao inženjer specijalista u fabrici „Sevel“ u italijanskom gradu Atesi. Do 2012. godine u ovoj fabrici „pokrivao“ je nekoliko tehničkih pozicija, a tada postaje menadžer Pogona lakirnice u fabrici AGAP, u italijanskom gradu Gruljasko, a posle tri godine, preuzima dužnost menadžera Pogona montaže u istoj fabrici, koja pripada premium brendovima „Fijat Krajsler automobila“.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.