Zimske gume - biti ili ne biti sve 4

Izvor: RTV Pink, 20.Sep.2010, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimske gume - biti ili ne biti sve 4

Ove zime ipak bez četiri zimske gume na vozilima . . . Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić doneo je danas odluku da se primena pravilnika o obaveznom posedovanju sve četiri zimske gume na vozilima odloži do 1. maja, saopšteno je iz tog ministarstva. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić: Dovoljne dve zimske gume

Izvor: B92, 20.Sep.2010

Beograd -- Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić doneo je odluku da se pravilnik o obaveznom posedovanju sve četiri zimske gume na vozilima primenjuje od 1. maja...Naime, Pravilnikom o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima, koji je juče...

Nastavak na B92...

Odložena primena Pravilnika u delu koji se odnosi na obavezu posedovanja sve četiri zimske gume

Izvor: AutoBrief.com, 20.Sep.2010

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić doneo je odluku da se primena pravilnika o obaveznom posedovanju sve četiri zimske gume na vozilima odloži do 1. maja ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.