Uhapšen vozač dačije, osumnjičen za nesreću s tramvajem

Izvor: N1 televizija, 12.Nov.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač dačije, osumnjičen za nesreću s tramvajem

Policija je uhapsila D.M. (49) zbog sumnje da je u Beogradu, na uglu ulica Resavske i Krunske, vozeći automobil "dačia logan" izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba stradala, a više osoba je povređeno.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsećamo, jedna osoba je poginula, a šest je povređeno kada je, na uglu Resavske i Krunske ulice u Beogradu, tramvaj izleteo iz šina posle sudara sa putničkim automobilom. Petoro povređenih se nalazilo u tramvaju, a povređena je i jedna osoba iz automobila.

Prema rečima očevidaca, u blizini raskrsnice gde se dogodio sudara nalazio se i jedan pešak, S. T. (42), koji je poginuo. On je u momentu nesreće bio na trotoaru.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stravična nesreća u Beogradu: Uhapšen vozač automobila

Izvor: Mondo, 12.Nov.2018

Pripadnici MUP-a uhapsili su D.M. (1969) zbog sumnje da je jutros na uglu ulica Resavske i Krunske u Beogradu, upravljajući automobilom "dačia logan" izazvao nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a više povređeno...Foto: Tanjug/Sava Radovanović..Osumnjičenom D.M. je određeno zadržavanje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.