ZVEZDINA PORODICA NA OKUPU: Fudbaleri oprobali koševe u Pioniru pred derbi (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDINA PORODICA NA OKUPU: Fudbaleri oprobali koševe u Pioniru pred derbi (FOTO)

Neretko se dešavalo da košarkaši Crvene zvezde posećuju utakmice fudbalskog tima, a fudbaleri su iskoristili nikad važniju utakmicu za košarkaški klub da uzvrate podršku i to iz prvog reda.

Neki od ljubimaca Zvezdine fudbalske publike našli su se u prvom redu parketa Hale Pionir, a našem fotoreporteru pozirali su Mamadu Mbođ, Marko Grujić, Vukašin Jovanović i golman >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Predrag Rajković.
FOTO: STARSPORT Onaj koji se i najviše služi rukama na fudbalskim utakmicama, golman Rajković, iskoristio je priliku i oprobao šut sa distance, na oduševljenje crveno-bele publike.
FOTO: STARSPORT hotsport.rs
The post ZVEZDINA PORODICA NA OKUPU: Fudbaleri oprobali koševe u Pioniru pred derbi (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.