Sferopulos: Moramo da budemo fokusirani i koncentrisani; Barać: Da opravdamo što smo među četiri najbolje ekipe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2024, 09:39

Sferopulos: Moramo da budemo fokusirani i koncentrisani; Barać: Da opravdamo što smo među četiri najbolje ekipe

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da "crveno-beli" moraju da budu fokusirani i maksimalno koncentrisani na drugoj utakmici polufinala plej-ofa regionalne ABA lige protiv ekipe Mege.
Crvena zvezda je pre tri dana pobedila Megu 103:73 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige. Polufinalna serija se igra na dve pobede, a drugi meč je na programu sutra od 20 časova u Hali sportova "Ranko Žeravica".
Košarkaški klub Crvena zvezda proslavio krsnu slavu Đurđevdan
Košarkaški klub Crvena zvezda proslavio je danas krsnu slavu, Sveti velikomučenik Georgije - Đurđevdan u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.
"Crveno-beli" su proslavili slavu u prisustvu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WTA LISTA: Švjontek povećala prednost, Danilovićeva napredovala deset mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2024

Poljska teniserka Iga Švjontek povećala je prednost na najvnoijoj WTA listi. Švjontekova ima 10.910 bodova i najveću prednost u poslednjih 14 meseci u odnosu na drugopšlasiranu Arinu Zabalenko koja ima 7.498 bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Olga Danilović napredovala za 10 mesta na WTA listi

Izvor: Danas, 06.Maj.2024

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za 10 pozicija i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 112 mesto.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.