Izvor: Sportal.rs, 06.Maj.2024, 09:07

"Nikola Jokić je kao veštačka inteligencija, pametniji je od vašeg trenera" /VIDEO/

Denver je jako loše započeo polufinalnu seriju Zapadne konferencije NBA lige protiv Minesote. Nikola Jokić i drugovi nisu imali rešenje za spektakularnog Entonija Edvardsa, pa su pretrpeli brejk već u prvom meču plej-of serije. Ipak, to ne obeshrabruje Harisona Vinda, košarkaškog novinara koji prati Nagetse. Naime, Vind je gostujući u jednoj TV emisiji istakao da očekuje pobedu Denvera u drugom meču, a posebno je apostrofirao Jokića kao ključnog čoveka za tako nešto.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

„JOKIĆ JE PAMETNIJI OD VAŠEG TRENERA“: Čuveni novinar na ovaj način najavio novi okršaj Denvera i Minesote! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2024

Od Jokića se očekuje da pokazuje svoj kvalitet iz meča u meč Nikola Jokić, zvezda Denver Nagetsa, je predmet intenzivnog interesovanja dok se serija protiv Minesote nastavlja. Nakon poraza u prvom meču, oči košarkaškog sveta usmerene su na ovog izuzetnog igrača, a analitičari pokušavaju predvideti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.