Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2024, 09:11

SRBINU SU SMRSKANE KOSTI LICA: Osvanula slika iz bolnice nakon brutalnog udarca koji je zaradio u Hrvatskoj! (FOTO+VIDEO)

Srbin je nepomično ležao na travi nakon nokauta Omladinski reprezentativac Srbije, Đuro-Đulio Đekić (18), uspešno je prošao operaciju dan nakon što je doživeo zastrašujuću povredu tokom meča hrvatskog prvenstva proteklog vikenda. Incident se dogodio u 20. minutu kada je Đekića udario golman suprotne ekipe, Ivan Banić, kolenom u lice. Odmah nakon sudara, mladi fudbaler je ... Read more
The post SRBINU SU SMRSKANE KOSTI LICA: Osvanula slika iz bolnice nakon brutalnog udarca koji je zaradio u Hrvatskoj! (FOTO+VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport....

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jeziva povreda srpskog fudbalera u Hrvatskoj: Đekić hitno operisan pošto su mu smrskane kosti lica

Izvor: Sportal.rs, 06.Maj.2024

Fudbal u regionu obeležio je derbi za titulu - Dinamo je gubio na Kantridi, na kraju pobedio Rijeku - 2:1. A u senci ovog meča desila se i jeziva povreda omladinskog reprezentativca Srbije na meču Slaven Belupo - Gorica (4:1). Đuro-Đulio Đekić juče je uspešno operisan.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.