6 dana u maju koji će uticati na svaki znak Zodijaka: Nebeski tranziti donose talas drastičnih promena

Izvor: Luftika.rs, 06.Maj.2024, 09:34

6 dana u maju koji će uticati na svaki znak Zodijaka: Nebeski tranziti donose talas drastičnih promena

Već se nalazimo u prvoj polovini maja, meseca prodora i novih mogućnosti. Sve prepreke i problemi konačno će biti rešeni, a neki znaci Zodijaka će krenuti na put bogatstva i prosperiteta.
U poslednjem mesecu proleća, promene će se uglavnom odnositi na odnose.
Astrolozi stavljaju poseban naglasak na najvažnije nebeske tranzitite, koji sa sobom nose dramatične promene. Tokom maja nas očekuje 6 sudbonosnih datuma, na koje nijedan horoskopski znak neće ostati imun.
Saznajte šta vas očekuje.
Foto: Freepik Retrogradni Pluton – 2. maj Pluton, vladar podzemnog sveta, počinje svoju retrogradnost u Vodoliji, angažujući nas u potrazi za istinom i dubokim isceljenjem.
Retrogradni Pluton podstaći će nas...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Horoskop do 12. maja: Raka čeka preokret sudbine, Škorpija će pokazati svoje pravo lice, a Vodolija treba da kontroliše temperament

Izvor: Luftika.rs, 06.Maj.2024

Poslednji prolećni mesece biće pun energije buđenja prirode i povoljnih promena. Na taj način, svima se otvaraju nove mogućnosti da ostvare svoje planove i želje.. Prva polovina maja biće dinamična i bogata za sve znakove Zodijaka.. Astrolozi savetuju da ne odlažete planirane aktivnosti, da...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.