Horoskop do 12. maja: Raka čeka preokret sudbine, Škorpija će pokazati svoje pravo lice, a Vodolija treba da kontroliše temperament

Izvor: Luftika.rs, 06.Maj.2024, 10:55

Horoskop do 12. maja: Raka čeka preokret sudbine, Škorpija će pokazati svoje pravo lice, a Vodolija treba da kontroliše temperament

Poslednji prolećni mesece biće pun energije buđenja prirode i povoljnih promena. Na taj način, svima se otvaraju nove mogućnosti da ostvare svoje planove i želje.
Prva polovina maja biće dinamična i bogata za sve znakove Zodijaka.
Astrolozi savetuju da ne odlažete planirane aktivnosti, da hrabro sledite svoje ciljeve i da se ne plašite poteškoća na koje možete naići na svom putu.
Saznajte šta vas očekuje u nedelji ispred nas.
Ovan Ovnovi, trebali biste da pristupite životu sa jasnim i uravnoteženim načinom razmišljanja, izbegavajući na taj način bilo kakve zabune.
U romantičnim vezama mogu nastati sporovi i nesporazumi.
Budite posebno oprezni, jer ovakav sled okolnosti može dovesti...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.