Milojević: Ulog je veliki, imamo šansu da opet napravimo nešto veliko

Izvor: Večernje novosti, 10.Dec.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ulog je veliki, imamo šansu da opet napravimo nešto veliko

Nisam od onih koji vole da prognoziraju. Olimpijakos kada igra na svom terenu uglavnom je favorit. Neka pobedi bolji - rekao je Milojević i dodao da su svi koji su krenuli u Atinu spremni Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je meč protiv Olimpijakosa, za ostanak u Evropi, prilika za klub da ispiše nove stranice istorije.Zvezdi je za nastavak takmičenja iz Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Ligu Evrope neophodan najmanje bod kako bi završila ispred Olimpijakosa.- Veliki je ulog, ali moja filozofija je da su sve utakmice velike i posebne. Došli smo do poslednjeg meča u ovoj fazi i bilo bi sjajno za Zvezdu i srpski fudbal da prođemo. Ne znam da li je ova utakmica najvažnija, ali imamo šansu da napravimo opet nešto veliko, što niko nije uradio u ovom formatu - rekao je Milojević na konferenciji za medije u Atini.PROČITAJTE JOŠ: Marin optimista do kraja: Teško je planirati, ali imamo kvalitet da prođemo dalje On je dodao da nema dilemu oko startnih 11 u odlučujućem meču za evropsko proleće.- Nisam od onih koji vole da prognoziraju. Olimpijakos kada igra na svom terenu uglavnom je favorit. Neka pobedi bolji - rekao je Milojević, nakon pitanja grčki novinara i podsećanja da su Predrag Đorđević i Darko Kovačević, inače bivši igrači oba kluba, dali veće šanse Olimpijakosu.Iz Olimpijakosa izdvojio je Matjea Valbuena, Danijela Podensea i Jasera El Arabija, ali ni ostale nije zanemario.- Olimpijakos je veoma kvalitetan tim, igra savremeni fudbal i timski, za razliku od prethodnih godina.PROČITAJTE JOŠ: Zvezda zove navijače na proslavu jesenje titule: Na Čukarički za 100 dinara Za Ričmonda Boaćija istakao je da je spreman da se nađe na terenu.- Gotovo da je spreman i u dobroj je kondiciji. Svi koji su krenuli sa nama su spremni za igru - naveo je on.Utakmica između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se sutra na stadionu Karaiskaki sa početkom u 21 sat.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Milojević: Ulog je veliki, imamo šansu da opet napravimo nešto veliko (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Dec.2019

Nisam od onih koji vole da prognoziraju. Olimpijakos kada igra na svom terenu uglavnom je favorit. Neka pobedi bolji - rekao je Milojević i dodao da su svi koji su krenuli u Atinu spremni VREME je da fudbaleri Crvene zvezde pokažu od čega su satkani, i u najbitnijoj utakmici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.